top of page

Akné řada, která funguje.


Jeden z nejhorších problémů pleti, které Nás může zastihnout je akné. Má takovou tendenci se objevit před randem, před důležitým jednáním nebo když se prostě rozhodneme jít na tu páteční akci a vypadat co nejkrásněji co to jde. Červené tečky na obličeji přivádí tu nesprávnou pozornost, ale za to se nemůže protože příčin akné je mnoho - stres, nadměrná produktivnost v mazových žlázach, či nezdravá strava (sice to poslední můžeme trochu ovlivnit, ale je to obtížné ve světě kde existuje tolik dobrot). Ti štastnější z Nás nemají s tímto velký problém, ale my ostatní s kombinovanou pletí nebo příliš mastnou pletí to musíme řešit. Můžeme vyzkoušet různé produkty, jít k dermatoložce pro přípravky, nebo zkoušet domací přípravky a nemusí nic pomáhat. A jelikož známe několik lidí co si to vyzkouší sami na sobě, můžeme pak doporučit produkty, které výborně fungují. Poslední dobou v Koreji vyniká firma COSRX, která se soustředí na problematickou pokožku a snaží se vyvíjet produkty které se zbaví tohoto problému.

Můžeme začít čističem COSRX | Salicylic Acid Jemný čistič. Tento čistič se soustředí aby vyrovnal Vaše mazové žlázy, které když produkují nadměrné množství tak Vaše pleť je mastná a také se lehčeji vytváří akné. . Od zákazníků, kteří vyzkoušeli tento čistič jsme obdrželi pochvalu jak tento čistič zlepšuje pleť v souvislosti akné a různých nečistot. Musíme říct že jako první krok v boji proti akné je tento jemný čistič výborný protože ani nedráždí pokožku, a zakoupíte ho za pouhých 370 Kč.


Dalším krokem, který doporučujeme je COSRX | One Step Pimple Clear Pad. Tento krok vyčistí ještě hlouběji Vaší pokožku a vyčistí a vyplní Vaše póry aby se další nečistoty z nadcházejícího dne nedostali zpět do pórů. Tyto vatičky regulují Vaše mazové žlázy, exfoliuje jemně pleť a stará se o problematiku. Tento produkt byl přímo vyvíjen na červené či černé pupínky. Je to malá krabička s 70 vatičkama, které použijete 2-3x týdně nebo dle potřeby a stojí 540 Kč.


Naším nejvíce prodávaným tonérem je Etude House | Wonder Pore Freshner a to z důvodu že je to nejlepší tonér obecně pro všechny typy pletí. Když řešíme problematiku akné tak spíše se soustředíme na produkty vhodné pro kombinované nebo mastné pokožky. Vaše pokožka teď potřebuje vyrovnat pH a zároveň se potřebuje přípravit na další krok (essence, nebo emulze). Pomocí výtažku z máty peprné se Vaše póry opět vyčistí a uzavřou, tímpádem se dále snižuje výskyt černých a červených pupínků. Je to jemný tonér ale výborně spolupracuje s předchozími a nadcházejícími produkty. Zakoupit lze za jen 420 Kč.


Essence. Jeden z nejdůležitějších kroků v korejské kosmetice. Stejně jako tonér, který hydratuje Vaší pokožku aby byla jemná, essence dělá to samé akorát se více koncentruje na hydrataci aby Vaše pokožka získala po celý den hydratovaný pocit. COSRX | Hyaluronic Acid Hydra Power Essence je produkt, který si také oblíbili zákazníci s problematickou pokožkou. Cenově je férová, hlavně když z essence použijete vyloženě 1-2 kapek (tímpádem produkt dlouho vydrží). Z důvodu že essence je produkt, který se soustředí přímo na hydrataci, tak podobně jako sérum se používá malé množství na pleť. Za 760 Kč je Vaše!


Teď máte pleť krásně vyčistěnou od čističe, vyhlazenou od tonéru a hydratovanou od essence. Jenže teď je třeba vytvořit vrstvu, která ochrání všechny tyto funkce předchozích kroků než si nanesete makeup a půjdete do městského prostředí, které je plno nečistot (příkladem může být smog, který dokáže znečistit Vaši pokožku a způsobit akné). Tuto ochrannou vrstvu získáme pomocí emulze. COSRX | Natural BHA Skin Returning Emulze má pochopitelně funkce jako je hydratování, nebo vyvažování mastnoty v pleti ale zásadní funkcí je, že vytvoří ochrannou vrstvu aby benefity z předchozích kroků zůstali v pokožce a aby venkovní nečistoty se nedostali do pokožky. Tato emulze je perfektní aby zanechala pleť hydratovanou, mezitím co ji ošetřuje od starých buněk a prebytečného oleje na pokožce. Brání Vaše póry od nečistot aby se vlhkost neusazovala v pórech. Výborný produkt pro problematické pokožky, zejména s akné. Zakoupit lze za 690 Kč.


Korejská kosmetika má mnoho dalších kroků, ale vymezili jsme ty nejdůležitější aby pro začátek jste si mohli vyzkoušet kroky korejské kosmetiky a vidět že to opravdu funguje. K COSRX vatičkám bychom chtěli jen dodat že sice to není značná část korejské kosmetiky, ale z produktu máme výbornou odezvu. Navíc, doporučujeme produkty, které máme ověřené že fungují, protože neradi prodáváme něco v čem nevěříme. Jestli máte další dotaz, neváhejte a napiště Nám. Nemáme problém Vám doporučit sadu upravenou přesně na Vaši pokožku.

A nezapomeňte Nám dát like na Facebooku a sledovat na Instagramu.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page