top of page

Olejový čistič pro všechny!


Zajímavé na korejských ženách a kosmetice je že se starají o svojí pleť tak aby byla krásně čistá, hydratovaná a vyvážená. Mají jiný ranní program. Pro nás běžný program je si omýt obličej jedním produktem pak nějaký hydratační krém a pak make-up. Na druhou stranu, korejská kosmetika v některých případech rozděluje omytí obličeje na dvě části - tzv. double cleanse.

Double cleanse začíná s olejovým čističem a pokračuje pěnovým čističem - důvod? Potřebujete dva různé produkty aby jste řádně a důkladně vyčistili obličej. Nejlepší na tom je že existuje produkt pro všechny typy pletí všech věkových kategorií!

První krok - Olejový čistič

Olejový čistič jemně vytáhne nečistoty olejového základu jako je sébum (mastnota z mazových žláz), make-up, a nečistoty z městského života. V čem se liší od pěnového čističe? Čističe vodního základu nejsou schopni odstranit nečistoty mastného typu protože maz a voda nespolupracují příliš dobře.


Způsob použití: Naneste olejový čistič a namasírujte na obličej jemnými, kruhovitými pohyby. Poté naneste vodu na Váš obličej a znovu namasírujte do doby než to začne vypadat jako emulze či mléčná tekutina. Poté, opláchněte důkladně pleť s vlažnou vodou.


Druhý krok - Pěnový čistič

Pěnový čistič pokračuje v čištění pleti tím že vyčistí pleť od nečistot jako je třeba pot (pozor! nečistoty se mohou nanést i třeba z pokrývky na polštářích).


Způsob použití: Po omytí olejového cleanseru z pleti, naneste pěnu a stejnými pohyby jak u olejových čističů namasírujte obličej. Poté opět omyjte vlažnou vodou.

Opakujte každé ráno a večer!

Možná si říkáte "Ale já mám sensitivní nebo mastnou pleť, tak olejový čistič mi moc nepomůže ba naopak poškodí". Je to logický omyl, ale my vám vysvětlíme proč.

Když nevytáhnete nečistoty z make-upu nebo další nečistoy olejového základu tak se Vám mohou ucpat póry a pak se stane propuknutí akné. Zase na druhou stranu, když použijete až moc surový čistič tak se sice zbaví mastnoty z mazových žláz, ale Vaše pleť si to bude chtít vynahradit a začne produkovat až moc mazu.

Zákazníci, kteří mají citlivé pleti či pleti náchylné na akné a vyzkoušily např. Banila Co si moc vychvalují olejový čistič (mimochodem, když nám píšete emaily jak se Vám líbí produkty tak z toho máme vždy radost a můžeme Vám dál radit :)).

40+ kategorie

Vhodné pro všechny typy pletí

Vhodné pro citlivé pletě

P.S.: Nezapomeňte nám dat like na Facebooku a sledovat na Instagramu pro každo pondělní slevy na masky aby jste si je mohli vyzkoušet za dobrou! ;)


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page