top of page

IOPE 4 Sunny Days

Není nic krásnějšího na podzimu, než samotný slunečný podzimní počasí. Slunce je sice pořád silný, ale už má pocit únavných paprsků, které se připravují na zimu. I přesto, že slunce je slabší než-li v létě, je to pořád slunce. Vydává silné UV (ultrafialové) záření, které sice nejsou vidět, ale pokud si nechráníme obličej či tělo, tak časem jsou vidět tzv. pigmentové skvrny. Opalovačka je sice fajn a slunit se v parku při obědní pauze v podzimních dnech taky. Problém jsou, ale právě UV paprsky, které taky můžou způsobit kožní karcinomy (čtěte rakovina). Nejjednoduším způsobem jak se chránit je samozřejmě nevycházet ven, ale přece jenom musíme vyběhnout pro něco. Nebo jít do práce. -_-

Druhým nejjednoduším způsobem jak se vyhnout UV paprsek je používat krém na opalování nebo makeup s vysokým faktorem SPF (50+).

Já osobně nejraději používám IOPE Air Cushion XP, který nejen hydratuje moji pleť, ale zanechává ji hebkou, skrývá jakékoliv pigmentace a hlavně - chrání moji pleť před sluncem s SPF 50+. Rozhodně kromě jemně skrycích vlastností, má IOPE Air Cushion schopnost zlepšit stav pórů a zmenšuje jemné vrásky, které se objevují okolo očí, pusy, čela, a další místa. Důležitou složkou tohodle polštářků, je selekce z tzv. Sibiřská Peptida 6. Sibiřská Peptida 6 (aj.: Siberian Peptide 6 Selection) jsou výtažky z rostlin, které rostou pod surovým prostředí Sibiře. Rostliny, které obsahují tuto látku jsou Bergenie, Mochna Bahenní, Jedle Sibiřská, Bříza Sibiřská, Rezavec Šikmý a další. Tyto rostliny obsahují aktivní látky, které dokáží oživit a i 'omladit' póry, takže obnoví elastičnost pleťi a stimuluje přírodní cyklus.

Přiložila jsem fotky jak vypadá a jak dokáže skrýt. Pokud máte nějaké otázky, tak určitě neváhejte psát! Ráda odpovím! :)

Jinak lekce dnešního postu? Krém s SPF faktorem patří nejenom na hory a v létě, ale celoročně, protože UV faktory nikdy přes den nespí!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page