top of page

MicroWater = MicroClean

Nikdy jsem nebyla velkou fanynkou čistících vod. Zkoušela jsem většina značek, které najdeme v lékárnách. Nejslavnější z čisticích vod je asi Bioderma, která má být ultimátní čisticí voda pro pleť. Jenže pokaždý co jsem si řekla, že jsem našla "tu" vodu pro moji pleť, nejen že jsem měla alergickou reakci (zčervenala se mi pleť), ale zhoršila se mi a měla jsem ještě více akné. Takže mě asi můžete pochopit, že jsem váhala pokud mám vyzkoušet další čisticí vodu. Nakonec jsem si řekla, že ano. Je to přece pár let co jsem použila čisticí vodu a třeba se mi nejen změnila trochu pleť, ale hlavně jsem věřila, že jsem našla další korejský produkt, který mě nezklame.

Navíc, můj oblíbený korejský beauty show - Get It Beauty, to zhodnotila jako Top 1 produkt pro rok 2015.

Dr. Jart + vznikl v roce 2004, když se seznámil dermatolog Dr. SungJae Jung s podnikatelem JinWook Lee. Spolu pracovali na tom, aby vznikla nová značka kosmetiky, která se bude hlavně zaměřovat na tom, aby se zlepšila pleť. Dnes má Dr. Jung patentovaný 8 nových vynálezů, včetně léčicí pomůcky a nástroje používané v laserové terapie.

Tak to jdem otestovat! Popis flašky tvrdí,že Dermaclear™ má schopnosti vyčistit pleť, včetně makeupu (řasenka, tužka na oči, etc), ale taky rozzářit pleť. Tahle čisticí voda nemá žádnou vůni, možná jemně cítím takovou jemnou mýdlovou. Ale jestli to má nějakou konkrétní vůni, nemůžu říct.

Takže tady vidíte špínu, kterou jsem setřela z obličeje. Jak víte, tak si čistím obličej 2x (jednou s olejovým čisitčem a pak s mýdlovým čističem), takže obličej mám čistou. Tohle je z večera na ráno, když jsem si ráno setřela obličej předtím než jsem si vyčistila obličej mýma čističema, abych vám to vyfotila. Nebyla jsem nikde, neměla jsem na sobě žádný makeup, prostě i za noc se vám zašpiní pleť a tahle voda to "vzala".

Tak jsem si chtěla vyzkoušet vodu jak se popere s makeup-em. Růžová je rtěnka, černo-zelená je vodu-odolná tužka na oči a béžová barva je make-up foundation.

Nechala jsem to působit asi 10 vteřin, protože když si sundávám řasenku nebo tužku na oči, tak nestírám to hned. Zbytečně byjste tahali jemnou kůžičku, kterou máte okolo a na oči.

Voila!

Krásně čistá ruka. Nemyla jsem s vodou. Neměla jsem žádný zbytek make-upu a pokožka je příjemně vláčná a hydratovaná

Verdikt:

  1. Micro voda se nemusí smývat po vyčištění pleťi.

  2. Může se i používat jako tóner po vyčištění pleťi (normálním procesem).

  3. Sundá všechen makeup, ale bez toho,že by vysušila pleť nebo zanechala nějakou špínu.

  4. Hydratuje pleť.

  5. Rozzáří pleť. Použila jsem ji 2 dny a moje máma poznala rozdíl. Ptala se co jsem použila, protože mi zmizely fleky, které se mi udělaly (během chemoterapie se hůře hojí rány, tzn. i malé jizvičky po akné)

Byla jsem a jsem moc spokojená s touhle čisticí vodou. Někdy mě je docela špatně kvůli chemoterapií a nezvládnu si ani umýt obličej, takže se mi moc hodí tato voda. A jak jsem říkala, že během dvou dnů se mi rozzářila pleť, tak to bylo právě kvuli tomu jak mi bylo špatně. Takže sice mě bylo špatně, ale měla jsem za to o dva dny lepší pleť. :P

Jinak je k dosažení na stránkach, můžete se podívat zde Dr. Jart+ Micro Water dostanete i dárek 150 ml navíc.

Jaký používáte mic vodu? Chtěli byste zkusit tento? Jaké máte názory na mic vodu?

SaveSaveSaveSaveSaveSave

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page