top of page

Love: SU:M37° Miracle Rose Cleansing Stick

Kde začít s tímto produktem? Jsem absolutně zamilovaná do SU:M37° Miracle Rose cleansing stick!

Asi začnu tím, co je vůbec SU:M37°za firmu a co to jméno vůbec znamená. V Koreji je normální, že značky jako jsou LG, Lotte nebo Samsung vyrábí a prodávají nejen elektroniku, ale i jiné věci do domácnosti a také kosmetiku.

Zrovna SU:M37° patří do konglomorátní firmy LG Group, jako luxusní značku kosmetiky, která se speciliazuje na přírodní fermentovanou kosmetiku.

Co vlastně je fermentovaná kosmetika? Fermentace je proces, kdy kvasnice začne vylučovat enzymy (jednoduchá či složená bílkovina s urychlenou s katalytickou aktivitou*), které jsou prospěšné pleti. Část "SU:M" znamená nebo reprezentuje korejské slovo pro dýchání a číslo "37°" znamená optimální stupeň pro kvašení. Tyhle kvasnice jsou zrovna výborný pro prospěch zářivé pleti a najdeme to i v jiných značkách korejské kosmetiky.

Miracle Rose cleansing stick obsahuje 90% přírodních látek a velký procento taky patří růže z damašku, z čehož je čistič vyrobeno. Taky má pH 5 podle stupnice, což je dost silný na to, aby strhl z obličeje mrtvé pleťové buňky, ale ne tak silný aby strhl z obličeje přírodní oleje.

To je vlastně proč já se vůbec zamilovala do tohodle produktu. Normálně používám čisticí olej jako první postup čištění obličeje (více o tom příště), což zjemňuje pleť, ale i kdybych ho nepoužívala a šla bych rovnou na Miracle Rose cleansing stick, tak moje pleť je tak jemná a jemně odlupovaná z mrtvých pleťových buňěk.

Růže z damašku je tak jemná a příjemná vůně pro mě a baví mě, že tento čistič obsahuje kousky sušené růže, takže to trochu pracuje jako exfoliant. Navíc, neznám nikoho kdo by odmítnul vůni z růžích z damašku!

*wikipedia: Enzymy

Balení od SU:M37°je vždycky krásné a ani tady neudělali chybu.

Už v téhle fotce jsou vidět krásné kousky růže z damašku.

Okvětní lístek z růže pracuje jako jemný exfoliant a dodává krásnou a jemnou vůni.

Postup je jednoduchý

1. Namočte si obličej

2. Krouživým pohybem aplikujte po celé části obličeje

3. Jemně vmasírujte mýdlo, které máte na obličeji.

4. Vlažnou vodou smyjte mýdlo z obličeje

5. Jemně aplikujte ručník, aby jste si usušila obličej a sáhněte si na "novou" a jemnou pokožku!

Na pravé straně je vidět kde jsem mýdlo použila a jak je ta část ruky jemná a hebká.

Ve spodu je kroužek, čimž se mýdlo vytočí nahoru a znovu se může zasunout zpátky. Je to další plus tohodle mýdla. Můžete si ho vzít do kabelky a nebát se, že se rozteče v kabelce, nebo do letadla a nemusíte se bát, že vám ho vezmou!

Krásné balení, krásně voní a hlavně jemně čistí a výsledek je krásná pleť!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page